Online Diary •❤•: October 2012

Monday, 22 October 2012

Dua Minggu Sudah Berlalu :`>

Asalamualaikom ,hye ,salam sejahtera, … Sudah bergitu lama Nisha tidah berupdate status kan? kan ? kan? Miss ? Alahai malulah >< * ttp mata* Hihih perasaan kan? Makin burukan Nisha punye blog ? lagu takada yg tempat tajuk tuh dh mcm annoying .. Nisha pon tatahu nak selesaikan mcm mana .. nak ckp rosak tathulah plak kan ? If korang ada penyelesain teling-teling lah Nisha kay ? Okey ,today I want to tell-tell you all about my story in 2 weeks agoo . *speaking kemain lagy,kelautt sudah*Setelah ,9 bulan lebih penat lelah Nisha belajar , but now Nisha sudah BEBASSS.. BEBAS dry Tentera-tentera Penilaian Menengah Rendah*PMR* yg ingin menakluki  Akal fikiran Nisha .. Witwit ,  dh mcm Sejarah right? Dulu waktu belajar sejarah ,kemain lagy ngatuk mase ckg tengah bercakap psl asl-usul dan now Nisha dh rindu nak belajarrrr **Tipu jek* Hihihi .. +_-".Alhamdulilah , smua matapelajaran tuh Nisha boley jawab dgn tenang EXCEPT Bahasa Melayu paper 1 , Matematik Paper 1.. Itu sahaja .. Susah kay susah … So , skarang Nisha nak enjoy seketika :`3 . Sudah habis PMR , kawan-kawan Nisha punye perancangan dieorg nak keje . Ade yg dh start keje seminggu yg lalu .. Nisha? Duduk umah goyong kaki , goyang kepala , gotyong tangan .. hakshak ...Ala , lagypon dkat skolah ada buad memacam aktiviti untuk form 3 yg bertemakan PASCA PMR 2012 .. Ade macm-macam aktiviti  seperti Hias kek , sirih junjug , kolum , tanglung , tarik tali , futsal , sepak takraw , bola jarring arobik dan lain-lain..Fuunn lah jugakk .. ary yg ketiga abis PMR ,Nisha dan geng Nisha dh dpt MUSUH DARI BUDAK YG PERASAN PANDAII  * sengaje caps lock* Hahah , ko ingat kau pandai kiteorg kene hormat kau lah mcm VVIP lah ? mcm kau dpt 8A . eh, skurang-kurangnya kawan aku dpt 8a waktu percubaan . kau ? kau? kau? kau adoo ? tadoo kan ? Iri hati lah tu dgn kejayaan friends Nisha :P .. Okey , Forget it . buad apew nk ungkit perkara yg tidak ptt diungkit itu .. kan ?Sampai disini sahaja karangan Nisha untok arynie .. hihih ..
Hope result nnty GEMPAKKKKKK !! Insyallah .. Perancangan selepas dpt result … ermm==' ramai yg nak msok teknik-teknik ni .. tapy Nisha ta nakkk """ haha , kay Asalamualaikom , bye :*
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen