Online Diary •❤•: September 2012

Saturday, 22 September 2012

PMR Is Getting Closser

Asalamualaikom , hye , salam sejahtera , salam 1 Malaysia . Apa Habaq smua ?
*Ckap apa PlAK Ni? *
Rindu Nisha ta ? Alhamdulilah ada jugak yg rindu Nisha .. Hehehe -.-
Jarangkan Nisha update entry skarang?
Buzy dgn study lah *BUZY SANGAT * -_____-
HAHA .. !
Dgn tajuk diatas
"PMR IS GETTING CLOSSER "
Nmpaknya PMR dh dkat letewww ..
For korang information Nisha 15 Thun , form 3 dan kecik lagy.Thu sudahh .. :3
Lagy 123456789 , 9days to the Big Big PMR #OhMyEnglish .
So jarang-jarang lah update .. Tapy Selalu - Selalu Berfacebook okey :P
Sengal right? I Know that .
tapy Nisha Selalu-selau jugak nisha belajarrr . Tapy ary ini (Sabtu) Nisha rest . sbb ta sangat otak nie limited sangat .. Dan tertekan .. ye lahkan otak pon perlu  enjoy jugakkan ?
jyeaahhh -.-
sape-sape yg smalam , arituh , minggu lepas dan berikutnya
dtg ke blog nisha ,dan reaksi muka mcm nie
:`(          map lah kay ..
If mcm nie
:O        Nisha pon tidak tahu . heee (:
Dkat follower nisha , Readers nisha nie ada form 3 ta? same-same dgn nisha ?
ada ke tidoookkk ?
eh kongsikan lah Pngalaman menanti saat "GENTING" nie .! haha ..
sama-sama lah kitak berusaha untuk berjuangk .  -
Guyss , Nisha baru dpt berita nie , Kawan nisha critical , dia accident. Kawan fb nisha .
kiterorg rapat . kesian dia , awek dia bAgy thu nisha .. Nisha hanye mmpu berdoa untuk kau Hazim ..
Ainnur sabar kay . Nisha hanye mmpy  nasehat kan ainnur .. sabar syg sabar .
nisha thu Hazim tuhh kuat org Nye .
Rindu Hazim punye kepale gile-2. ta apa ta apa , yg penting Hazim Insyallah selamat . doakan same-same ..
Panjang lebearr sudah entry nisha ..
Sampai disinie sahaje kay ? Hope korang dpt mnjawb Peperiksaan nnty dgn jaya nya ..
Jom kita berjuang demiii Pmr .. eh-eh?
Kay , bye asalamualaikom .. :3
 
 

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen